Ski-weekend i hovedstaden

Hedeland om sommeren. Nu er alt dækket af sne og is og klar til at modtage vintersportsgæster.

Ski-weekend i hovedstaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejrliget betyder chance for unik oplevelse

Alpint skiløb i Danmark er ikke hverdagskost, men som vejrliget har artet sig, bydes der alligevel på muligheder - omend man ikke får lejlighed til at styrtløbe ned ad sorte pister.

Andet kan også bruges, og det benytter Dansk Camping Union sig af, idet man på unionens Absalon Copenhagen Camp i Rødovre nu tilbyder en weekend, hvor det hele står i vintersportens tegn.

DCU tager 750 kroner for to overnatninger i luksushytte, hvor der blandt andet er toilet, bad og tv. Hytterne kan rumme fem personer, så det er ikke mange "basseøre" den enkelte skal hoste op med.

Vintersporten udføres i Hedelandområdet mellem Tune og Hedehusene, hvor der i de gamle grusgrave, som når sneen er væk blandt andet huser en fremragende golfbane og et udendørs amfiteater, er anlagt et "alpint skicenter".

For de, der endnu ikke har givet sig i kast med skisportens fortræffeligheder, er der her mulighed for at afprøve evnerne, og er man ikke til "planker under fødderne", kan man i stedet få masser af morskab ud af at kælke på de store bakker.

Ski-weekend i hovedstaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce