Sejlere lokkes med vin


Sejlere lokkes med vin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er mange måder, hvorpå sejlklubberne og bådelavene kan skærpe medlemmernes interesse for at deltage i fælles arrangementer såsom kapsejlads- og pålidelighedsløb m.m.

Og en af dem er - ligesom Troense Bådelaug gør det - at udlove en flaske rødvin til hver deltagende båd suppleret med en hyggelig aftenfest med grill-menu.

Bådelavet indbyder nemlig dets medlemmer til Troense Cup 2004 i den kommende weekend 7. - 8. august med kapsejlads for de deltagende sejlbåde, et pålidelighedsløb for alle motorbåde samt stafet for optimistsejlerne.

- Det er mest af alt nok fortrinsvis sejladser af selskabelig karakter, erkender Lars Carlsen fra bådelavet. Sejladserne er i øvrigt lagt således, at interesserede fra land kan følge med i, hvad der sker, idet ruten skal passerer dampskibsmolen i Troense hele tre gange. Ved arrangementet for sejlbådene gælder det om at komme først i mål, hvorimod motorbådene skal gennemsejle deres specielle rute på tid. Der er udsat præmier for hver tredje startende båd i hvert løb med præmieuddeling om aftenen, hvor rødvinen tilpas kan skylles ned.

Sejlere lokkes med vin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce