Ros til Peugeots nye modeller

207 placerer sig på en andenplads ud af 23 modeller og er nummer et blandt importerede biler i klassen for små biler, viser opgørelse over driftsstop i Tyskland.
Foto: P.SAUTELET

Ros til Peugeots nye modeller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drift: Bilerne ligger højt på listen over køretøjer med få driftsstop, viser tysk opgørelse

peugeot: ADAC, som er Tysklands og Europas største bilistforening, har netop offentliggjort deres årlige statistik over de forskellige bilmærkers driftsstop. 2010 rapporten, som er baseret på mere end 4,25 mio. driftsstop på de tyske veje, placerer Peugeots nuværende modeller højt på listen over driftsikre biler.

De Peugeot-modeller, der bliver markedsført på det tyske marked og er solgt i tilstrækkelig stor volumen til at kunne deltage i ADAC´s statistik, markerer sig alle ved at have få driftsstop og dermed indtage topplaceringer i statistikken, oplyser den danske Peugeot-importør i en pressemeddelelse.

Peugeot 107, 207 og 308 placerer sig alle i top tre i deres klasse. 3008 og 5008 har på trods af voksende succes i Tyskland endnu ikke nået en volumen, så de kan deltage i statistikken.

207 på andenplads

207 placerer sig på en andenplads ud af 23 modeller og er nummer 1 blandt importerede biler i klassen for små biler. Den opnår for fjerde år i træk ADAC´s maksimum score ”++”, hvilket betyder, at den har færre driftsstop end gennemsnittet.

I mellemklassen har 308 opnået en tredjeplads blandt 29 modeller. Den er også nummer 1 blandt importerede biler i sin klasse og den eneste ikke tyske bil blandt top 5. 308 scorer for andet år i træk maksimum ”++”.

Også 107 opnåede en fin placering i klassen for superminis, hvor den er placeret som nummer tre.

Dette betyder, at Peugeot som det eneste importerede mærke har opnået tre top-3 placeringer i ADAC´s 2010 statistik over driftsikkerhed. ADAC´s statistik omfatter alle tekniske, mekaniske eller elektroniske årsager til driftsstop. Foreningen tæller 17 mio. medlemmer, hvilket gør analysegrundlaget i rapporten til et af de mest omfattende og valide i Europa.

Ros til Peugeots nye modeller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce