Rap sag fra Renault

Renaults rappe roadster hedder Wind. Og vind, det er lige hvad der er dømt til håret i denne lille hurmørpille, der blot måler 3.83.

Rap sag fra Renault

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

renault: Den 2. marts løfter Renault sløret for en bil af de sjovere. Det sker på den internationale biludstilling i Geneve. Bilen er en to personers roadster, og de første fotos er netop blevet afsløret.

Mens efteråret stod i elbilernes tegn, fokuserer Renault i foråret på de sjove og livsstilsagtige biler. Sløret løftes for CC versionen af Renault Megane, der kommer til Danmark midt på året.

Men der er andet og mere hos Renault, der kan give frisk luft til håret, oplyser den franske bilproducent i en pressemeddelelse.

På Geneve biludstillingen viser Renault således Renault Wind.

Coupé med to sæder

Renault Wind er en to sædes coupé-roadster med en længde på 3.83 meter og med en helt særlig måde at åbne.

Det elektriske tag åbnes på blot 12 sekunder. Selv med taget foldet ned i bagagerummet, er der 270 liter bagageplads til rådighed.

I øjeblikket er der ingen planer om at introducere Renault Wind i Danmark. Men det betyder ikke, at danskerne skal snydes for vind i håret. I 2010 satser den danske importør i stedet på at introducere Megane Coupe Cabriolet.

Rap sag fra Renault

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce