Priskrig i miniklassen

Den lille og charmerende Ford Ka er nu nedsat med 10.000 kroner, så prisen begynder ved 103.630 kroner.

Priskrig i miniklassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danskerne skal have mest mulig bil for pengene. Derfor er prisen sat ned på små biler, der ellers i forvejen var billige.

De er små, og prisen er i orden. Alligevel verserer der lige nu en priskrig på de mindste bilmodeller, hvor flere importører og forhandlere væbner sig til tænderne med prisnedsættelser og gratis benzin.

Det nyeste eksempel er Ford, der netop nu reklamerer med, at den lille Ka er nedsat til 103.630 kroner, som er en besparelse på 10.000 kroner. Lige nu er det en kampagne, der kører gennem forhandlerne og altså ikke en officiel en af slagsen, siger Ford.

- Ikke alle detaljer er på plads, men vi håber, at vi kan kommunikere nedsættelsen officielt ud i næste uge, siger Fords pressechef, Lene Dahlquist.

Til gengæld reklamerer flere store Ford-forhandlere allerede åbent med den store rabat.

Hos Citroën er der også penge at spare, ikke mindst, hvis man gerne vil holde hovedet koldt til sommer. C1 SX leveres nemlig med gratis aircondition, som ellers plejer at koste 12.000 kroner ekstra.

Nedsat 25.000 kroner

Det er dog intet at regne i forhold Chevrolet Aveo, hvor importøren har dumpet prisen med hele 25.000 kroner. Dermed kan man købe bilen, der ellers er på størrelse med mere voksne modeller som Ford Fiesta og VW Polo, fra små 110.000 kroner.

- Finanskrisen har flyttet efterspørgslen over på de billigere biler, men danskerne har vænnet sig til høj komfort, og derfor har vi valgt også at tilbyde Aveo med en attraktiv udstyrspakke, selv om vi reducerer prisen på Aveoen. Der er hård konkurrence på markedet for mindre biler, og vores mål er at erobre markedsandele, siger Dorthe Arvin, pressechef i Chevrolet Danmark. Helt så store summer er der ikke at spare på Peugeots 107-model, men den er nedsat med 6000 kroner i øjeblikket, samtidig med, at importøren giver et brændstofkort til OK, der skulle række til de første 10.000 km.

Priskrig i miniklassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce