Palby Fyn Cup også med IRC-regel


Palby Fyn Cup også med IRC-regel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogense Sejlklub håber at kunne tiltrække flere udenlandske sejlere

Danske kapsejladser tiltrækker ikke samme antal både som tidligere, og derfor har arrangørerne af diverse sejladser besluttet også at markedsføre sig over for udenlandske sejlere.

Bogense Sejlklub støtter idéen, og derfor bliver der under Palby Fyn Cup 2010 også sejlet efter den internationale IRC-regel, oplyser stævneleder Poul Erik Nielsen.

- Men det skal ikke gå ud over bredden, så vi fortsætter også med at sejle efter DH-reglen (Dansk Handicap, red.), siger han.

Med omkring 400 deltagende både er Palby Fyn Cup Danmarks største distancekapsejlads, og på den baggrund undrer det Poul Erik Nielsen, at Bogense Sejlklub ikke er blevet spurgt, om klubben vil være med i den nye IRC Baltic Open, hvor store sejlbåde fra flere forskellige lande deltager i et antal sejladser i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige og Finland.

- Arrangørerne har som udgangspunkt valgt at lade de største sejladser i de enkelte lande indgå i serien, men vi blev aldrig spurgt, siger Poul Erik Nielsen med en vis ærgrelse og tilføjer:

- Men vi vil arbejde på at blive en del af den.

Bogense Sejlklub håber alligevel, at en del IRC-både vil møde op, når Palby Fyn Cup afvikles 28.-30. maj.

Det er ikke helt usandsynligt, idet sejladsen ligger midt mellem to af de tællende sejladser i IRC Baltic Open, nemlig Big Boat Challenge 2010 og Classic Fyn Rundt - begge med udgangspunkt i Kerteminde.

Palby Fyn Cup også med IRC-regel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce