Øretæve til Toyota i crashtest

Toyota Urban Cruiser levede ikke op til forventningerne og måtte nøjes med tre stjerner pga. en airbagfejl i den seneste crachtest.

Øretæve til Toyota i crashtest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langt de fleste biler klarede sig flot i den seneste crashtest. Kun Toyotas Urban Cruiser levede ikke op til forventningerne og måtte nøjes med tre stjerner pga. en airbagfejl.

I årets sidste crashtest har 15 biler mødt Euro NCAPs crashtestmur i sikkerhedens tjeneste. 13 af de 15 testede biler opnåede de maksimale fem stjerner, en enkelt bil fik fire stjerner pga. manglende ESC som standard, og Toyota fik sig en øretæve med kun tre stjerner til deres Urban Cruiser, fordi gardinairbaggen ikke virkede. Kun Suzuki Alto har fået samme dårlige resultat i år.

Det oplyser FDM i en pressemeddelelse.

- Det er selvfølgelig ærgerligt for Toyota, men kan fejlene ske i en crashtest, så kan de også ske i det virkelige liv. Så det er fair nok, at bilen kun får tre stjerner, siger Leif Nielsen, FDMs repræsentant i Euro NCAP samarbejdet.

Det blev Opel Astra, der opnåede det bedste resultat samlet set. Det sker på basis af de kombinerede karakterer for voksensikkerhed, børnesikkerhed, fodgængersikkerhed samt aktiv sikkerhed. Samtidig kan Chevrolet glæde sig over, at deres Cruze klarede sig godt på alle punkter.

Øretæve til Toyota i crashtest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce