Økonomi og kraftoverskud

Selv om Insignia Ecoflex kan køre 19,2 km/l ved blandet kørsel efter EU-normen, kan den køres kvikt med en accelerationstid fra 0-100 km/t på kun 9,5 sekunder og en topfart over 220 km/t.

Økonomi og kraftoverskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opel Insignia kører op til 19,2 km/l

Snart er der ikke flere undskyldninger for at undlade en sparemodel, når du skal have ny firmabil. Hidtil har udvalget været præget af små dieselmaskinwer, men nu sender Opel en kraftig dieselmotor på markedet i en særlig Ecoflex-version, som får vognen til at køre op til 19,2 km/l.

På trods af den gode brændstoføkonomi kan Insignia klare accelerationen fra 0-100 km/t på kun 9,5 sekunder. Topfarten er 221 km/t.

Tilmed giver det lave forbrug en halvårlig grøn ejerafgift på 1610 kroner, mod 2250 kroner for den normale 160 hk version af Insignia.

Prisen for Ecoflex bliver den samme som standardversionen - 393.900 kroner med fire eller fem døre og 17.000 kroner ekstra for Insignia Sports Tourer.

Baggrunden for det lave brændstofforbrug er et ekstra strømlinet karrosseri, desuden har ingeniørerne optimeret motorstyringen og lavet en højere gearing til gavn for brændstofforbrug og støjniveau.

Økonomi og kraftoverskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce