Ny dansk Hanse-forhandler

Hanse 400 for fulde sejl. Den hurtige storebror 400e fik en yacht-of-the-year-pris i 2007.

Ny dansk Hanse-forhandler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejlbådene fra det tyske værft Hanse Yachts i Greifswald forhandles fremover af Marineparken ApS i Fredericia, og det bliver fejret med et godt åbningstilbud på modellen Hanse 400

Forhandlingen i Danmark af de tyske lystbåde er fra maj 2008 overtaget af Marineparken ApS i Fredericia, der indehaves af sejlerparret Charlotte Priebe og Bo Hold.

Fredericia-firmaet åbnede i marts 2008 i en hal på 800 kvadratmeter, der er bygget specielt med broer til bådudstilling. Hallen ligger centralt lige ved motorvejen, og alle i Danmark kan køre til udstillingshallen inden for cirka to timer. Lige bortset fra bornholmere, måske.

Hanse Yachts er den hurtigst voksende værftsgruppe i Europa. Virksomheden bygger velsejlende sejlbåde fra 32 til 62 fod.

400e var årets yacht

I 2007 fik Hanse 400e således juryens Innovationspris i European Yacht of the Year Award. Det lille e står for epoxy, og Hanse Yachts er det eneste værft, hvor man kan vælge at få alle både i programmet bygget i epoxy til en beskeden merpris.

Hanse-bådene er allerede velkendte i Danmark, og Marineparken ApS vil først og fremmest styrke servicen over for bådejerne. Første skridt er et mobilt serviceværksted med værktøj og reservedele, og senere vil der blive etableret et serviceværksted på Øresundskysten. Det er også planen at åbne et salgskontor på Sjælland.

Forhandlerskiftet fejres med et åbningstilbud på to Hanse 400 i lysegrå og med en meget stor udstyrspakke. Prisen er 980.000 kroner - mere end en kvart million under normalprisen.

Til august udstiller Marineparken på Kolding Flydende Udstilling med Hanse 320, Hanse 350, Hanse 370 og Hanse 400, ligesom den nye forhandler vil sende den hurtige Hanse 430 ud på kapsejladsbanerne.

De nye Hanse-forhandlere er både erfarne kap- og tursejlere og har også god erhvervserfaring. De var begge ansat hos Elvström Sails i 1990'erne og drev i 12 år firmaet Priebe Sceneteknik A/S, der bl.a. har leveret teknikken til det nye Operahus og den nye DR-by i København. Parret solgte dette firma i december 2006.

Ny dansk Hanse-forhandler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce