Ny bybil fra Chevrolet

Den nye Aveo er nu ude hos de danske forhandlere.

Ny bybil fra Chevrolet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chevrolets nye familie-bybil, Aveo, er nu ude ved de danske forhandlere.

Særligt kendetegnende for Aveo er et frisk udtryk med fokus på dynamik og god kvalitet. Og ikke mindst introduktionen af nye motorer med forbedret brændstoføkonomi, der ikke går på kompromis med ydelsen.

Aveo vil kunne fås med en 1.2 liters benzinmotor med 84 hk, der kører hele 18,2 km/l og en 1.4 liters med 101 hk, som præsenterer pæne 16,9 km/l. Så takket være det lave brændstofforbrug kan nye ejere af en Aveo 1.2 nøjes med at betale en halvårlig ejerafgift på 510 kr., svarende til energiklasse A.

Heller ikke udstyret er der sparet på. Som standard i LS versionerne er der blandt andet aircondition, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås, el-justerbare sidespejle med varme, tågeforlygter, boardcomputer og integreret 6 CD changer med MP3.

Bliv elitebilist efter tre år

Chevrolet var det første bilmærke med tilbud om billig forsikring ved køb af ny bil. Det har været en stor succes, da denne udgift tidligere har været uoverskuelig for mange.

Konceptet er naturligvis udviklet undervejs. Blandt andet har Chevrolet et ønske om at medvirke aktivt til at højne trafiksikkerheden ved at mindske antallet af uheld. Derfor er det nu indført, at købere under 24 år skal på "respekt for fart" kursus for at få mulighed for at købe en billig forsikring ved køb af en ny Chevrolet.

Det er vel at mærke et kursus, hvor der allerede nu kan dokumenteres et fald på ikke mindre end 70% i skadesudviklingen på de godt 7000 unge, der indtil nu har gennemført kurset i forhold til de øvrige unge bilister. Og selvom dette kursus koster 3.400 kr., er der stadig mange penge at spare.

For eksempel koster det kun 3.200 kr. om året at få kaskoforsikret den nye Aveo 1.2. Eller i alt kr. 9.600 for de tre år, man minimum tegner sig for i forbindelse med aftalen. Og så er det også værd at nævne, at man faktisk har mulighed for at blive elitebilist efter blot tre års skadefri kørsel uanset alder, hvis man ønsker at fortsætte sin forsikring hos Alka.

Ny bybil fra Chevrolet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce