Ny MPV fra Chevrolet

Der er plads til både syv mennesker og bagage i den nye MPV fra Chevrolet.

Ny MPV fra Chevrolet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På Paris Motorshow i næste måned er der verdenspremiere på den helt nye Chevrolet Orlando - en syv-personers MPV. Chevrolet Orlando markerer Chevrolets indtræden i syv-personers MPV segmentet, med et sportsligt design, multifunktionelle sædeindstillinger og god plads.

Chevrolet Orlando udfordrer mulighederne ved at kombinere de alsidige egenskaber fra en SUV (sport utility vehicle) med rummeligheden fra en stationcar og skaber et design, der imødekommer en stor families behov for masser af plads. De multifunktionelle sædeindstillinger betyder, at der kan transporteres syv personer, og opstår behovet for kørsel med større last, kan kabinen laves om til et stort varerum. Med en akselafstand på 2760 mm giver Orlando meget plads i kabinen. Baseret på den for nyligt offentliggjorte Cruze sedan, bærer også Orlando, Chevrolets nye designsprog.

Chevrolets nyeste generation 2.0 liters turbo dieselmotor, som yder 150 hk og et moment på 320 Nm, leverer en kraftfuld men samtidig brændstoføkonomisk bil.

Chevrolet Orlando præsenterer et karakteristisk design, som erstatter konventionelle proportioner med en mere veldefineret og markant kontrast mellem køler og forrudelinjer. De udstående skærme giver Orlando en muskuløs fremtoning, som resulterer i et sporty udseende.

Orlando bygges på GM's globale Delta2 platform, som også er platformen for den fremtidige Opel Astra og Saab 9-3.

Ny MPV fra Chevrolet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce