Når ro er vigtigere end strand


Når ro er vigtigere end strand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Campingplads på Midtfyn for dem der ikke lige hungrer efter strandlivet

Den er ikke en af landets mest kendte campingpladser, Midtfyns Camping i Ringe, der er en del af en større helhed, nemlig den selvejende institution Midtfyns Fritidscenter. Et center, der udover campingpladsen med 60 pladser og fire hytter også rummer et vandrerhjem, en café, en svømmehal, beachvolleybane, petanquebane og minigolf. Desuden er der to idrætshaller, som campisterne kan bruge efter aftale.

- Selv om vejret har været fremragende hidtil i år, og mange campister er trukket ud til vandet, så har også haft fin søgning her, siger centerchef Per Rasmussen.

Gåtur om Ringe Sø

- Vi har ingen fastliggere, men mange gengangere, som kommer igen og igen, fordi her er fred og ro, det er blevet en tradition i mange familier, og fordi vi har en dejlig plads tæt ved Ringe Sø, som mange af vores gæster godt kan lide at tage en gåtur rundt om.

Ud over freden og roen, har campingpladsen inde midt på Fyn den fordel, at den ligger så centralt. Ikke mindst efter den næsten færdiglavede motorvej imellem Odense og Svendborg, som passerer lige forbi Ringe, er det blevet meget let at komme til og fra Ringe. Hvis man som campist eksempelvis gerne vil opleve nogle af Odenses seværdigheder - og indkøbscentre, og nogle af Sydfyns attraktioner.

- Vi må sige, at mange af vores campister kommer her, fordi vi ligger så tæt på Egeskov Slot og alle de aktiviteter, der foregår der, siger Per Rasmussen.

Han kunne godt tænke sig at få råd til at opføre flere hytter, fordi dem er der rift om.

Cyklister fra Holland

Mange hollandske campingvogne gæster pladsen i Ringe, og også hollandske cykelturister er på besøg.

Således har et hollandsk rejseselskab her fra 17. juni arrangeret et samarbejde mellem campingpladsen i Ringe og pladserne Nab og Carlsberg, så cykelturister kan veksle imellem pladserne, hvor der er opstillet tre store telte specielt til dem.

- Men generelt har vi mange cykelturister, også danske, fordi vores plads er god til telte, fordi vi haren god læ her.

Når ro er vigtigere end strand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce