Motorbådenes vagtparade


Motorbådenes vagtparade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var speedbåde og motorbåde i alle størrelser og afskygninger, da Svendborg Havn omkring Maritimt Center i sidste weekend var vært for udstillingen "Fyn til søs".

Interessen var stor ligesom besøgstallet i det fine sommervejr, og den var et tydeligt tegn på, at det lige nu er motorbådene, som er in hos saltvandsinteresserede købere.

Priserne på bådene var fra 3,5 millioner kroner og nedad, og udstillingen viste, at man for to millioner kroner sagtens kan få et fint stort flydende sommerhus med alle bekvemmeligheder.

I forhold til, hvad et fast sommerhus koster, er det jo ikke så galt, og så kan man tage det sejlende hus med lige præcis derhen, hvor man har lyst. Ligesom en campingvogn på land.

Svendborg har fire store motorbådsforhandlere, som konkurrerer hårdt indbyrdes, og en af dem, Havnens Marine Center A/S, vil nu tage en ny service i brug.

Firmaet vil investere i en helikopter, så man døgnet rundt kan servicere sine kunder, hvis de har problemer i havn. Kunden ringer til firmaet, som straks kommer flyvende med reservedele og tekniker.

Bådudstillingen i Svendborg blev ledsaget af et fødevaremarked, hvor beboerne fra øerne faldbød deres varer. En fin kombination. Men sejlbådene savnede man. Der var ikke én. (lros)

Motorbådenes vagtparade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce