Mest kraftfulde Cadillac nogensinde

Den heftige Cadillac CTS-V er lige så ond, som den ser ud. Den klarer 0-100 km/t. på 3,7 sekunder og har en topfart på 320 km/t.
Foto: Cadillac

Mest kraftfulde Cadillac nogensinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cadillac fortsætter oprustningen med den nye CTS-V med 649 hk, som er den stærkeste model i mærkets historie.

Masser af pondus. Det er nøgleordet for strømmen af nye Cadillac-modeller, som lanceres i disse år, og som skal genrejse det stolte GM-ejede mærke til fordums storhed.

Den nyeste CTS-V er ingen undtagelse. Modellen er kort og godt den mest kraftfulde Cadillac i mærkets 112-årige historie.

Under motorhjelmen brøler en nyudviklet 6,2-liters V8-kompresssormotor på hele 649 hk. Den sparker et moment på bombastiske 855 Nm fra sig, mens topfarten lander på hele 320 km/t.

Her er ikke noget med nogen politisk korrekt begrænsning på 250 km/t., som vi ellers ofte ser. 0-100 km/t. kan klares på 3,7 sekunder i den store sedan, når automatgearkassen med otte trin og dobbeltkobling er bestykket med en performance-pakke og launch control. Vejkontakten klares med højeffektive Brembo-bremser og adaptive støddæmpere med magnetstyring.

Opsætningen medfører en stivhed i karrosseriet, som er 25 pct. højere end under normale omstændigheder. Den hidsige Cadillac kommer til at bide skeer med modeller som BMW M5, der kan levere op til 575 hk.

Der foreligger intet officielt om danske priser. Men syd for grænsen starter prisen ved omkring 750.000 kr. Så gang med en to-tre stykker.

Mest kraftfulde Cadillac nogensinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce