Madza3 får en overhaling

Priserne justeres, så Mazda3 1.6 Advance starter ved 219.999 kr. både som 5-dørs hatchback og 4-dørs sedan. Med 1.6-liters dieselmotor og partikelfilter starter prisen ved 245.002 kr.

Madza3 får en overhaling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

mazda: Efter introduktionen af Mazda2 og Mazda6 har Mazda i Danmark givet Mazda3 modelprogrammet en overhaling. Det betyder blandt andet indførelsen af to nye udstyrsniveauer, Advance og Inclusive, samt genintroduktion af 1.6-liters commonrail-dieselmotoren med 109 HK - med partikelfilter som standard og en brændstoføkonomi svarende til 20,8 km/l ved blandet kørsel.

I samme forbindelse justeres priserne, så Mazda3 1.6 Advance starter ved 219.999 kr. både som 5-dørs hatchback og 4-dørs sedan. Med 1.6-liters dieselmotor og partikelfilter starter prisen ved 245.002 kr. Det opdaterede modelprogram er tilgængeligt hos Mazda forhandlerne nu.

Mindste motor udgår

Den mindste benzinmotor på 1,4-liter med 80 hk udgår af modelprogrammet, og det samme gælder laveste udstyrsniveau kaldet Comfort. Det betyder, at alle Mazda3 fremover som minimum er udstyret med aircondition, el-ruder for og bag, CD-radio, fjernbetjent centrallås og elspejle med varme. Alt dette er standard i forbindelse med udstyrsniveauet Advance, der kan leveres i forbindelse med 1.6-liters benzin- og dieselmotoren.

Mazda3 Inclusive

Endnu mere omfattende er næste udstyrsniveau, Inclusive, der blandt andet omfatter automatisk klimaanlæg, 16" letmetalfælge, Xenon-forlygter, regnsensor samt en speciel sportsfront og hækspoiler. Dette udstyrsniveau er standard i forbindelse med 2.0-liters benzin- og dieselmotor og kan leveres til Mazda3 med 1.6-liters benzin- og dieselmotor mod en merpris på kun 18.000 kr.

Sport og MPS

I den mest sportslige ende af modelprogrammet kan man vælge mellem Mazda3 2.0 Sport og Mazda3 MPS, og også her er der kommet mere udstyr til. Mazda3 2.0 Sport, der har en benzinmotor med 150 hk, har nu både læderindtræk og BOSE-stereoanlæg som standard. På trods af et nærmest overdådigt udstyrsniveau er prisen fortsat et godt stykke under 300.000 kr. Mazda3 MPS med 260 hk fra en 2.3-liters turbomotor har fået sæder med læder og alcantara samt BOSE-stereoanlæg og Xenon-forlygter.

Madza3 får en overhaling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce