Lystbådehavn skal renoveres


Lystbådehavn skal renoveres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FORFALD: Tre Odense-bådklubber sammen om bro-projekt

De tre Odense-klubber, der ejer og driver Lystbådehavnen Stige Ø, skal i næste måned tage stilling til en renovering af dele af havnens broanlæg, som trænger til en renovering.

- Det drejer sig i første omgang om et stykke, der omfatter 17 bådpladser, oplyser havnefoged Svend Aage Jensen, Odense Sejlklub.

Et havnesyn i november afslørede ifølge Odense Sejlklubs blad Klubnyt, at broanlægget ved Odense Yachtklub er i meget ringe stand.

Anlægget er blandt andet ramt af råddenskab, spuns, der skrider, og pæle, der ikke længere har hold i bunden.

Odense Sejlklub, Odense Yachtklub og Sejlklubben Fjorden, der har samlet interesserne omkring havnen i institutionen Lystbådehavnen Stige Ø, skal derfor i næste måned på et repræsentantskabsmøde tage stilling til, hvor meget der skal renoveres, og hvordan det i så fald skal gribes an.

Det ventes, at repræsentantskabet, som består af fem medlemmer fra hver af de tre klubber, nedsætter et såkaldt byggeudvalg, der får til opgave at analysere institutionens samlede anlægsopgaver for de kommende år, vælger de bedste projekter samt beslutter i hvilken rækkefølge opgaverne bør udføres.

Flaskehalsproblem

Odense Sejlklub lider også under, hvad man populært kalder for et flaskehalsproblem: Bådejere, der står på venteliste, som ikke ønsker at tegne medlemsskab, så længe de ikke har en bådplads:

- Vi har kun små pladser, som ikke er besat, og der er flere henvendelser om de ledige jollepladser, noterer formanden for havneudvalget Niels Chr. Nielsen i Klubnyt. De større både, som afventer ledige pladser, ligger ind til videre til låns på Sejlklubben Fjordens pladser.

Medlemsfremgang

Odense Sejlklub kan glæde sig over en fremgang i medlemstallet fra 280 til 297. Det er blandt andet affødt af en utraditionel annoncekampagne i Fyens Stiftstidende på initiativ fra klubbens optimistafdeling.

Ole Nielsen, Ulrik Freisleben og Søren Nielsen blev klubmestre i 2004. Datoen for kapsejladserne i indeværende år bliver først annonceret i klubbens blad til marts. Odense Sejlklub gør nu klar til dette års Classic Fyn Rundt sammen med Kerteminde Sejlklub 3., 4. og 5. juni.

Lystbådehavn skal renoveres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce