Lynhurtig og nøjsom Golf GTI

Golf GTI kan allerede nu bestilles hos Volkswagens forhandlere herhjemme, og prisen starter ved 436.900 kr..Golf GTI kan allerede nu bestilles hos Volkswagens forhandlere herhjemme, og prisen starter ved 436.900 kr..  

Lynhurtig og nøjsom Golf GTI

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

210 heste og en topfart på 240 km/t i den nye Golf

golf: Siden Golf GTI så dagens lys i 1976 er der rullet 1,7 million GTI´er ud fra samlebåndet i Wolfsburg. Dermed kan Golf GTI kalde sig en bestseller.

Den danske VW-importør lover i en pressemeddelelse, at den nye Golf GTI lever op til forgængernes renommé. Den er blevet endnu skarpere og har hele 210 hestekræfter under hjelmen, og alligevel er forbruget angivet til 13,3 km/l.

Bilen når en tophastighed på 240 km/t, og turbomotoren skal nok sørge for endnu mere køreglæde, end man umiddelbart er vant til. På 6,9 sekunder er øvelsen fra 0-100 km/t fuldført.

Men VW mener selv, at den bedste nyhed ved Golf GTI er det, man ikke ser med det blotte øje. Den hedder nemlig elektronisk spærredifferentiale (XDS) og er placeret i motorens styreboks og nede i forhjulenes bremser. Hvad man ikke umiddelbart kan se, kan man til gengæld mærke: Golf GTI er i sit livs topform, forsikrer importøren.

Den nye Golf GTI er sænket 22 mm foran og 15 mm bagtil og er udstyret med ny sportsundervogn. Detaljer som det typiske bikubeformede kølergitter og den V-formede motorhjelm og ikke mindst grillens omkransning af det røde bånd fortæller historien om GTI.

Til trods for de 10 ekstra hestekræfter, den nye Golf GTI har fået, har Volkswagen formået at sænke forbruget på den nye GTI fra 12,5 km/l til 13,3 km/l.

Lynhurtig og nøjsom Golf GTI

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce