Lille Honda på vej til Danmark

Gennemført. Honda er klar med en helt ny Jazz, der for første gang introduceres herhjemme. Det sker til november.

Lille Honda på vej til Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Honda Jazz har længe været en favorit i udlandet

Timingen kunne næppe være bedre. Til november lancerer Honda i Danmark en lille model, der kan køre op mod 19 km/l. Bilen hedder Jazz og er allerede kendt af resten af Europa som en praktisk og rummelig minibil med et frækt design. Hidtil har den været for dyr til, at importøren vil markedsføre den herhjemme, men det ændres der på nu.

Importøren vil i sagens natur gerne tilbyde en mindre model i et marked, der nærmest hungrer efter små, økonomiske biler.

Motorerne bliver på 1,2 og 1,4 liter med henholdsvis 90 og 100 heste. Ifølge importøren er det dog ikke sikkert, at den mindste motor kommer her til landet. Til gengæld er det sikkert, at der ikke er en dieselmotor på programmet.

Priserne er ikke klar endnu, men noget kunne tyde på, at Jazz bliver prissat a la Yaris, der koster fra godt 160.000 kroner.

Honda Jazz kom på markedet første gang i 2001, hvor den afløste en lignende model kaldet, Logo. Den blev i 1999 markedsført i Danmark uden den store succes. Prisen var dengang for høj og bilens teknik bedaget.

Lille Honda på vej til Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce