Flagskibet er stadig Scandica, men med to nye serier i den billige ende vil LMC favne bredere.

Campingvognene fra LMC har fået små søskende. Med to nye serier udvider producenten 2014-programmet fra tre til fem modelserier.

Fælles for begge er, at de ligger i den lette ende - ikke bare med vægten, men også med prisen.

Det fortæller Susanne K. Rasmussen fra Østsjællands Camping Center.

- Serierne fuldender LMC's sortiment mod de lidt mindre, lettere og prisbillige vogne, som efterspørges til de mindre biler, siger hun.

De to nye navne i LMC-serien er Vivo og Style. Førstnævnte er en erstatning for TEC's Travelking, mens Style erstatter Travelstyle.

Med de to nye serier bliver TEC mere integreret i produktsortimentet, og begge serier er målrettet mod førstegangskøbere og campister, der ikke nødvendigvis går efter de store mængder udstyr i vognene.

LMC begyndte at producere campingvognene for firmaet tilbage i 1993, og to år senere flyttede hele TEC fra Mühlheim i delstaten Nordrhein-Westfalen til et nybygget domicil i Sassenberg.

LMC Vivo- og Style-serierne byder både på praktiske indretninger til børnefamilier med køjer, men også egoistvogne til det rejselystne par, som ønsker enten enkeltsenge eller dobbeltseng.

- LMC kan således tilbyde alt fra en smart lille 370 D med en egenvægt på kun 833 kilo og til en pris, der begynder lige over 106.000 kroner, til de store veludstyrede vintervogne som LMC Scandica 705 D til knap 307.000 kroner siger Susanne K. Rasmussen.

Flagskibet er dog stadig Scandica-serien, der er spækket med vinter-egnede detaljer som indvendigt førte spildevandsrør og tank, rammevinduer, skikasse og gasflaskeomskifter. Serien har ligesom LMC Musica og Maestro fået helt nyt design både inde og ude.

I alt er der fem serier, Style, Vivo, Musica, Maestro og Scandica 38-modeller, på 2014-programmet. De præsenteres, når de lokale LMC-forhandlere holder åbent hus i weekenden 26. og 27. oktober fra klokken 10 til 16. På Fyn forhandles LMC hos SK Caravan i Blommenslyst.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.