Kia bliver følsom

Kia Soul er en mini-mpv, som for alvor giver det koreanske mærke en selvstændig design-profil. Den endelige version kommer til Danmark i starten af 2009.

Kia bliver følsom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Navnet er Soul. Og glem alt om referencer til Sydkoreas hovedstad af næsten samme navn. Her lægger den engelske betegnelse sig direkte i oversættelsen: Sjæl, når Kias nye minibil bliver aktuel herhjemme i starten af næste år.

Det er en bil, som med sin umiskendelige udstråling viser, at Kia mener det alvorligt, når man sigter hen mod at løfte mærket. Et af midlerne er Kias tyske chefdesigner Peter Schreyer, som har sat et tungt fingeraftryk på Soul -modellen, der er 4,1 meter i længden og har en akselafstand på 255 centimeter, hvilket i grove træk er tæt på en Opel Meriva.

Kia forventer, at den nye Soul bliver lidt af en rebel, da den ligger i en kategori, der ikke tidligere er set i Danmark.

- Kia Soul bliver helt sikkert en bil for den ungdommelige person, der gerne vil skille sig ud fra flokken, med individuelle og personlige produkter, mener Mogens Lyngsø, kommerciel direktør i Kia Import Danmark.

Kia bliver følsom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce