Markedet bugner af gode tilbud på brugte cabrioleter. Vi har sammen med Bilbasen håndplukket seks eksempler fra 100.000-500.000 kroner
Vinteren var lang, men april har været dejlig varm, og gader og stræder fyldes atter af åbne biler. De økonomisk bevidste kører gamle åbne Golfer eller ældre Mazda MX5. Og de moderne kører Peugeot med stålskydetag.

De mere mærkefikserede sidder bag rattet af en læk-
ker Audi A4 med elektrisk kaleche eller måske en
BMW.

Har du også lyst til at køre sommeren i møde med åben kaleche? Vi har bedt bileksperten Kenneth Andersen der er direktør for Bilbasen, om at komme med seks bud på åbne, brugte glæder.

Blandt de 2200 åbne modeller, som for tiden er til salg på bilbasen, starter priserne ved 30.000 kroner for en Peugeot 205 Cabriolet fra 1991 og slutter ved 2,3 millioner kroner for en næsten ny Mercedes SL500.

Tjek kalechen

Generelt skal man være opmærksom på de samme ting ved en brugt cabriolet som ved enhver anden brugt bil, siger Kenneth Andersen.

- Biler med stofkaleche skal tjekkes for mug og råd, ligesom selve åbne-/lukkemekanismen skal undersøges. Man skal også være opmærksom på, at nogle modeller har plastic-bagrude som bliver ridset og falmer med tiden, så de ikke kan klare et syn, og her kan det være dyrt at udskifte ruden, så husk den på tjeklisten, siger Kenneth Andersen, der også anfører, at de åbne biler generelt er holdt fint med større passion end dagligdagsbilen, ligesom flere af dem kun har kørt i godt vejr.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Det klapper for Peugeot

Det klapper for Peugeot

Cabrioleter holder stand mod krisen

Cabrioleter holder stand mod krisen