Galsklint Camping fejrer 40 år i dag

Galsklint Camping er omgivet af flere forskellige gang- og cykelstier, som giver adgang til den smukke natur på nærmeste hold.

Galsklint Camping fejrer 40 år i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejerne har været på lokalhistorisk arkiv og kortlagt pladsens historie

I deres fjerde sæson som ejere og ledere på Galsklint Camping i Middelfart har Anette og Svend Larsen valgt netop denne lørdag til at fejre pladsens 40 års fødselsdag. En campingplads med 218 pladser, 12 hytter og syv fast stående telte. Og det hele ligger lige ned til vandet

Det bliver på en sikkert solrig dag, hvor der fra klokken 13 er underholdning - og gratis adgang. En tryllekunstner, en havbiolog og Carsten Knudsen, kendt fra trioen De Nattergale sørger for henholdsvis undren, læring og grin.

- Vi har brugt vinteren til at bygge en ny reception, en ny butik og en ny privatbolig. Og så har vi anskaffet en ny udlejningsbåd, siger Svend Larsen.

Der er sket meget gennem det sidste 40 år, som ejerne ønsker at markere. Gennem lokalhistorisk arkiv er det lykkedes at kortlægge den historiske udvikling på campingpladsen og i arealerne omkring pladsen. De nuværende ejere har da også gjort deres til udviklingen de seneste år, hvor man blandt andet har bygget en helt ny naturvenlig legeplads, lavet i elementer der står i ét med omgivelserne, nyt indgangssystem samt to nye cykelhytter og seks luksushytter.

læs mere

Programmet for dagen kan ses på www.galsklint.dk

Galsklint Camping fejrer 40 år i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce