Fynske aftryk på stor bådudstilling

Kolding Sejlklub lægger areal til den flydende bådudstilling.
Foto: Polfoto/Lars Skaaning

Fynske aftryk på stor bådudstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvert år er der på skift en flydende bådudstilling og en messe-bådudstilling øst og vest for Storebælt. Fra på fredag den 15. august og tre dage frem er det Kolding Sejlklub, der lægger kajplads til årets flydende bådudstilling

Fynske bådforhandlere sætter deres klare aftryk på årets flydende bådudstilling, som Kolding Sejlklub i et samarbejde med brancheforeningen Danboat står for.

Alle store, fynske bådforhandlere udstiller, blandt andet Tuco, Folkebådscentralen, Bådkommissæren, Melfar Marine, Gnisten og Havnens Marine Service i Svendborg, hvor der med i alt 175 udstilllede og sejlende både er dobbelt så mange som sidste gang.

Igen flest motorbåde, som er tidens trend, sikkert på grund af, at de let og elegant kan sættes på en trailer og fragtes lige præcis derhen, hvor ejerne ønsker.

Slipper for bådplads

Samtidig slipper man for at have en bådplads med forsikring og lignende udgifter.

Desuden kan bådene fragtes hjem og stå trygt i haven, carporten eller garagen, hvor tidens store plage, motortyvene, ikke kan komme til.

Bådkommissæren fra Kerteminde, som forhandler de franske Beneteau-sejlbåde, har både en Danmarks-premiere og en verdens-premiere med på udstillingen, fortæller Thomas Fauerby fra Kerteminde, nemlig en Beneteau Oceanis 31 og desuden en 34 fods udgave. Bådstørrelser som for få år siden var store i danske farvande, men som nu er ganske ordinære i størrelse.

For brancheorganisationen Danboat er årets to udstillinger vigtige. Den indendørs foregik i foråret i BellaCentret, dels for at vise, hvad de danske producenter kan, og dels for at vise, hvad der ellers findes af internationale produkter til livet til søs.

Beklædning, dykning, joller og kanoer, vandski, trolling og windsurfing. Jo, der er noget for enhver saltvandssmag.

Og det er både udenlandske både, sikkerhedsudstyr og tilbehør af enhver art.

Kolding Sejlklub lægger kajmeter og arealer til udstillingen for at skaffe penge til klubbens ungdomsarbejde.

Man kan læse mere om udstillingen på www.danboat.com.

Der er åbent fredag kl. 13-19 og både lørdag og søndag kl. 10-18.

Fynske aftryk på stor bådudstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce