Fyns største i bådudstyr


Fyns største i bådudstyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er fart på hos Fyns største forhandler af udstyrsdele og maritimt udstyr til lystbåde: Båd og Motor (Faaborg Marinecenter A/S), der har Sven Kongstad, der er ingeniøruddannet, på "kommandobroen."

- I år sætter vi rekord i ilægning af dieselmotorer til lystbåde i alle størrelse. Der er tale om motorer i prisklassen 60.000-120.000 kroner, oplyser Sven Kongstad, der netop har sat en ny 54 Yanmar dieselmotor i den historiske KertemindebådRylen.

- Vi omsætter årligt for 10 millioner kroner i smådele til både, tilføjer Sven Kongstad, der beskæftiger ialt ni personer i den ekspanderende bådforretning.

Selv om der er salgsannoncer for brugte lystbåde til højre for indgangen til forretningen på Lillestrand har Sven Kongstad ingen ambitioner om at blive egentlig forhandler af hverken nye eller brugte både.

- Salgsannoncerne i vinduet er opslag, som vi har givet sejlerne lov til at sætte op mod, at de giver morgenbrød til de ansatte. Det er også en betingelse, at de melder fra, når og hvis båden bliver solgt. Endelig får de private bådsælgere besked om, at samtlige opslag bliver fjernet til nytår, siger Sven Kongstad, der netop har succes med et lille nyt initiativ.

I samarbejde med en skiltemand tilbyder Båd og Motor nu kunderne køb af bådnavneskilte fra dag til dag.

- Hvis kunden for eksempel bestiller navneskiltet til båden før middag, kan navnet hentes den følgende dag til middag. En typisk skibsnavn inklusive navnet på bådens hjemsted koster typisk 150 kroner, oplyser Sven Kongstad.

Fyns største i bådudstyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce