Fra 0 til 100 km/t på fire sekunder

Hvis man har lyst til at sejle virkelig hurtigt, så kan denne vandscooter til 225.000 kroner nå op på 100 km/t på fire sekunder.

Fra 0 til 100 km/t på fire sekunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er ikke kun på landevejene, at livet skal gå stærkt. Leif Larsen Marine A/S i Svendborg præsenterede i sidste weekend en påhængsmotor med 350 hestekræfter

Svendborg er Fyns motorbåds-by nummer ét med fem store forhandlere og mange motorbåde liggende langs kysten og stående på trailere rundt omkring.

En af forhandlerne, Leif Larsen Marine A/S i Tved, fulgte i sidste weekend op på den flydende bådudstilling i Kolding for nylig og bådudstillingen i Svendborg lidt senere med et 18-års fødselsdagssalg og et åbent-hus-salg.

- Arrangementet var både et udsalg og kundepleje. Vi fik solgt fire, måske fem, både samt noget udstyr, og det er tilfredsstillende for os. Vi har omkring 130 motorbåde på lager, siger Kåre Kjærsgaard fra firmaet.

Han er svigersøn til Leif Larsen og sammen med Leif Larsen og dennes søn, Henrik Larsen, medejer af firmaet.
Kåre Kjærsgaard ved verdens største påhængsmotor, en Yamaha med 350 hestekræfter, journalistens bil har 75.
Kåre Kjærsgaard ved verdens største påhængsmotor, en Yamaha med 350 hestekræfter, journalistens bil har 75.

Verdens største på 350 hk

Ved arrangementet sidste weekend duftede der af ristede pølser fra den lejede pølsevogn, og der blev skænket øl og sodavand til gæsterne.

Og så var der verdens - vistnok - største påhængsmotor at se, en Yamaha med V8-motor og 350 hestekræfter, og en vandscooter, der - selv med to mand om bord - kan accelerere til 100 km/t på blot fire sekunder. Dens motor er "kun" på 250 hestekræfter.

- Vi har et fint salg, og det er primært på mindre både, ofte både til fiskeri, der kan trailes, siger Kåre Kjærsgaard.

- For kunderne har det den fordel, at de ikke skal betale havnepenge, at deres udgifter til forsikring bliver mindre, og at de ikke har så meget vedligeholdelse på deres både, som når de ligger i havnene, og bunden bliver begroet.

Sjovt nok ligger Leif Larsen Marine i Tved, et godt stykke væk fra saltvandet, men det passer så meget godt med, at det er trailerbåde, der sælges flest af.

- Selv om vi ligger her på Sydfyn, så tiltrækker vi alligevel en del kunder fra både Sjælland og Jylland, nok fordi vi har et stort udvalg af både, motorer og udstyr, og så forhandler vi mærket Campion, som er vores største sællert, siger Kåre Kjærsgaard.

Leif Larsen Marine A/S har ni ansatte med hovedvægt på teknikere og sælgere.

Fra 0 til 100 km/t på fire sekunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce