Ford til kamp mod japanerne


Ford til kamp mod japanerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OFFENSIV:Ford-forhandlerne på Fyn oplever et "eksplosivt" salg efter prisnedsættelser på de mindre biler
Ford på Fyn blæser nu til kamp mod de små prisbillige biler fra Japan og Asien, Suzuki, Kia og Hyundai m.fl. Modtrækket er pæne prisnedsættelser resten af året på Ford Ka, Fiesta og Ford Fusion.

De tre småbilmærker fra Ford sættes 10.000 kroner ned i konkurrencen fra de asiatiske billigbilproducenter, der er ved at stjæle markedet. Pris-krigen startede omkring 1. maj, da Ford nedsatte Ford Fiesta og Ford Fusion med 10.000 kroner for medlemmer af Brugsen. Senere blev nedsættelsen fulgt op i Fordforretningerne, der netop har føjet den lille populære bybil Ford Ka til på listen over nedsatte småbiler. Den billigste Ford Ka skal fremover koster lige under 120.000 kroner, og det ventes at lokke mange nybilkøbere til. Ford Motor Compagny peger blandt andet på, at der i 1997-1999 blev solgt 3800 Ka og gør samtidig forhandlerne opmærksomme på, at nogle af disse Kaer givetvis vil være modne til udskiftning - nu hvor prisen næsten er den samme som ved introduktionen, og hvor servostyring og 70 hk i mellemtiden er blevet standard.

- Nedsættelserne, der startede 1. maj, har allerede haft en stor positiv effekt, siger direktør Verner Bjerring fra N. Kjær Bilcentre (Ford i Svendborg).

- Vi har solgt 11 nye prisnedsatte Fiesta og otte Ford Fusion samt fem Ford Ka, oplyser Verner Bjerring, der tillige glæder sig over et godt salg af Ford Transit Connect, der blev Årets Varebil i Europa 2004. Ford Transit Con-nect kan købes for 120.436 kr. med en 75 hestekræfters die-selmotor (1,8 TDI). Og vil man ofre 10.000 kroner mere, kan Connecten desuden fås med en 90 hks dieselmotor.

- Vi har solgt seks af de populære prisbillige varevogne med dieselmotor og en med benzinmotor, oplyser Verner Bjerring.

Salgseksplosion

Salgskonsulent Brian Nørregaard Nielsen fra Autohuset Vestergaard/Fehr i Odense siger: - Salget er nærmest eksploderet efter prisnedsættelserne.

- Jeg sidder netop nu og ser ud på to nye Fiestaer og en Ford Fusion, der er ved at få sat plader på i forbindelse med salg. Kampagnen virker. Jeg vil umiddelbart anslå, at den har medvirket stærkt til, at salget på det nærmeste er firedoblet.

- I øjeblikket sælger vi alt, hvad vi har på lager, så vi håber snart, at vi får friske varer hjem, lyder det fra Carl Jørgen Jeppesen fra Autohuset Skjoldgaard i Middelfart (Ford i Middelfart).

Han oplyser, at Autohuset Skjoldgaard har oplevet en salgsstigning på 30 procent, foranlediget af Fords nye konkurrenceprispolitik.

- Man får rigtig meget bil for pengene, når man køber de prisnedsatte Ford Ka, Ford Fiesta og Ford Fusion, siger Verner Bjerring.

Ford til kamp mod japanerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce