Første billeder af ny Opel Insignia

Insignia sedan med fire døre og hatchback med fem døre får debut den 22. juli på London Motor Show, og de første biler kommer til de danske Opel forhandlere i november.

Første billeder af ny Opel Insignia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

opel: Opel viser nu de første billeder af sedanudgaven af Insignia, der får debut ved London Motor Show i juli.

- Med introduktionen af Insignia tager vi fat på et nyt og spændende designsprog, der kombinerer skulpturelt design med tysk præcision, siger Mark Adams, Vice President Design, GM Europe.

Fra siden har den 4,83 meter lange fem personers sedan en coupe inspireret taglinje. Fronten er præget af en markant kølergrill med nydesignet Opel logo og karakteristiske profiler i fronthjelmen, der går igen langs siden af bilen.

- Det har været vores ambition at give Insignia et kraftfuldt udtryk, der lever op til bilens dynamiske egenskaber, siger Mark Adams.

Bilen bliver rig på ny teknologi, der ikke tidligere har været at finde på biler i dette segment, og Insignia har også en række andre nyheder, som Opel introducerer som det første bilmærke.

Opel har tradition for at tage den nyeste lygteteknologi i anvendelse, og Insignia er ingen undtagelse. Insignia kan udstyres med den seneste generation af AFL Adaptive Forward Lighting, hvor lyset følger vejbanens kurver. AFL forlygterne kan justere lyset automatisk på ni forskellige måder alt efter, hvor bilen kører og med hvilken hastighed. En anden nyhed er LED kørelys, der bruger betydelig mindre energi end traditionelle halogenpærer. LED kørelyset i Insignia sænker CO2 udslippet fra de normale 6 g/km med halogenpærer til næsten nul.

Insignia kan ved introduktionen til efteråret bestilles med enten forhjulstræk eller firehjulstræk. Det nye "Adaptive 4X4" firehjulstræk optimerer distribution af trækkraften mellem for- og bagaksel til gavn for køreegenskaber og sikkerhed. Med firehjulstræk og det nyudviklede FlexRide mechatronic chassis system med Adaptive Stability Technology tilpasser undervognen sig løbende vejbanens beskaffenhed og underlag samt hastigheden og måden bilen køres på. Føreren har mulighed for selv at vælge den indstilling, der passer bedst. FlexRide kan også leveres til versioner med forhjulstræk.

Første billeder af ny Opel Insignia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce