Flydende bådmesse i Svendborg

Udstillingen ”Fyn til Søs” blev flydende i 2009.
Foto: Jørgen Hansen

Flydende bådmesse i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg indbyder til flydende bådmesse i næste weekend

Er der overvejelser i gang om at købe en motorbåd, en jolle, en kajak eller at få skiftet noget af bådens udstyr ud, vil det være en god idé at tage til Svendborg i weekenden 28.-29. maj.

Her holdes den flydende bådmesse ”Fyn til Søs”, og det foregår i den nordlige ende af Svendborg Havn.

Bag udstillingen står en arbejdsgruppe, udsprunget af lokale forhandlere i bådbranchen, som ønsker at brande Svendborg som bådenes by. Medlemmerne er lederen af Maritimt Center, Martin Stockholm, indkøbschef Bettina Walsted, Walsteds Bådværft, og direktør Heine Hilbrecht, HH Salg & Media, Svendborg.

20 udstillere

Et stort antal både og joller vises i vandet, mens der på hele nordre kaj vil være stande med udstyr af enhver art til fritidsfornøjelser på vandet.

Arrangørerne må konstatere, at der er lidt færre udstillere end i fjor. Det skyldes ifølge flere branchefolk, at en del firmaer har brugt deres udstillingsbudget, fordi der i foråret har været to bådmesser, en i Fredericia og en i Bella Center.

Der kommer dog over 20 udstillere fra flere steder i landet, og messe-arealet er udvidet betragteligt. Der bliver rigtig god plads - også til en række aktiviteter, som ikke er målrettet salg, men underholdning og oplysning.

Flydende bådmesse i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce