Fire stjerner til ny Berlingo

Den nye Berlingo er endnu et eksempel på, hvordan franskmændene prioriterer sikkerheden højt, når de producerer biler.

Fire stjerner til ny Berlingo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

citroën: Den nye Berlingo, som kommer til salg herhjemme i begyndelsen af juni, har netop opnået fire stjerner i crash-testen fra EuroNCAP. Den har opnået fire stjerner for beskyttelse af de voksne passagerer, men også fire stjerner for beskyttelse af børn samt to stjerner i fodgængerbeskyttelse.

Resultaterne i EuroNCAP testen skyldes først og fremmest karrosseristrukturen, som er forstærket på flere punkter, specielt ved foden af den forreste stolpe og midterstolpen. Ændringerne bidrager til at sikre den nødvendige stivhed i karrosseriet for beskyttelse af passagererne og bidrager også til at absorbere kraften fra en kollision.

Hertil kommer forskellige former for sikkerhedsudstyr. Bilen kan leveres med op til 6 airbags samt ESP, og begge dele bliver standard i Danmark. De forreste seler har højdejustering samt selekraft-begrænser for at begrænse selens tryk mod kroppen i tilfælde af kollision.

Der er selealarm til førerens sele, og ved bagsædet er der trepunktsseler på alle tre pladser.

Berlingo er i høj grad en familiebil og er udstyret med tre Isofix beslag. De er placeret på de to yderpladser bag samt på passagersædet foran.

Ny aktiv sikkerhed

ABS, elektronisk bremsekraftfordeling og bremseassistent samt automatisk tænding af katastrofeblinket ved en hård opbremsning er standard på alle markeder.

Den nye Berlingo introduceres herhjemme ved et åbent hus hos de lokale Citroën-forhandlere i den kommende weekend.

Fire stjerner til ny Berlingo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce