Fiat Freemont: En amerikaner kommer til Danmark

Fiat Freemont fylder godt i landskabet. Den er både rummelig og mageligt anlagt. Dieselmotoren på 170 hk kommer fra Fiat-koncernen.
Foto: Fiat

Fiat Freemont: En amerikaner kommer til Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den store Fiat Freemont, der bygger på Dodge Journey, er taget hjem til en pris på en halv million kroner.

Storfamilier, institutioner og andre med behov for plads om bord får nu en ekstra valgmulighed. Den danske Fiat-importør har nemlig taget en begrænset antal af den store Fiat Freemont MPV hjem. Det er modellen med 2,0 l MTJ dieselmotor på 170 hk, som sælges til 505.000 kroner.

- Vi har fået nogle henvendelser på modellen og har i første omgang taget 100 biler hjem for at se, hvordan interessen er, siger Steffen Holm, der er pressechef hos Fiat Automobiles Danmark om Freemont, som umiddelbart ikke ellers bliver normal lagervare herhjemme.

Her på redaktionen har vi tidligere kørt den store Freemont, der udspringer af Fiats ejerskab i Chrysler-koncernen. Bilen, der nærmer sig de fem meter og en kampvægt på to ton, er nemlig bygget over en Dodge Journey.

Vores oplevelse ved præsentationen i Italien var en stor, tung og næsten truckagtig bil med sofastykker af sæder, og som på trods af en europæisk opsat undervogn på mange måder er meget amerikansk.

Den syvsædede model er bestykket med Urban-udstyret, der blandt andet omfatter eljusterbare forsæder, 8,4 tommer skærm med bluetooth, trezonet klimaanlæg, keyless go, 17 tommer fælge, parkeringssensor og mørkttonede bagruder.

Bilen bygges i Mexico, men gearkasse og motoren, der klarer 15,6 km/l, er italiensk.

Fiat Freemont: En amerikaner kommer til Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce