Familiebil fra Peugeot

Markant. Hajgab-fronten er gjort større i det, der kunne blive Peugeots bud i den store mpv-klasse.

Familiebil fra Peugeot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konceptbilen Prologue er et godt bud på den kommende 3008

Den tid er forbi, hvor konceptbiler altid var lig med vilde udskejelser i design og hightech-løsninger. Nu er det mere håndfaste sager, som kommer i rampelyset til de store biludstillinger.

Det gælder efter alt at dømme den nye konceptbil Prologue, som Peugeot netop har løftet sløret for, og som præsenteres på motorshowet i Paris om kort tid.

Officielt er der tale om en ny type hybridbil, der ved hjælp af effektiv teknik kan yde hele 200 heste og alligevel kun udleder 109 gram CO2 pr. km, når elmotoren ikke snurrer. Det svarer til en økonomi på cirka 24 km/l, hvis vi snakker diesel.

Reelt er der stor sandsynlighed for, at det er den næsten færdige 3008-storfamiliebil, mærket med løven viser på hjemmebanen. Og det er ikke tilfældigt.

Mens franske konkurrenter som Citroën og Renault længe har haft modeller som C4 Grand Picasso og Grand Scénic i stalden, har Peugeot manglet en model i denne klasse, hvor den mere limousine-prægede stationcar 308 SW har været buddet.

Men nu skal der andre croutoner på den franske løgsuppe. Ifølge billederne er det en ganske harmonisk sag, som giver mærkets karakteristiske hajgab-design et mere harmonisk look. Tilsyneladende har den nye chefdesigner, Jérôme Gallix, som vil give mærket en helt ny identitet, endnu ikke nået at sætte markante fingeraftryk. Men det kan måske nås endnu
Bredskuldret. Skærmene er markante i den nye cross over. Det giver et mere maskulint look.
Bredskuldret. Skærmene er markante i den nye cross over. Det giver et mere maskulint look.

Måske en skydedør

I alle tilfælde er der tale om en crossover, der med sine brede skærme for og agter ser ganske bredskuldret og potent ud. Efter alt at dømme bliver der tale om en 5+2 model, det vil sige med mulighed for to små sæder allerbagest.

På de officielle billeder er 3008'eren udelukkende taget fra venstre side. Det får udenlandske medier til at spekulere i, om modellen udstyres med skydedør i højre side. En dør som i givet fald også vil lette adgangen til den sidste sæderække. Vi får se i Paris.

Familiebil fra Peugeot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce