Er et fortelt helt yt?

Et markisetelt som dette kan være afløseren for et mere kompliceret fortelt.

Er et fortelt helt yt?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herover omtales et fortelt, der aldrig skal pilles ned. Men måske er forteltet som sådan ved at være en saga blot.

Rejser man meget rundt på campingferien med overnatninger mange forskellige steder, skulle det overvejes at sende forteltet på pension og investere i et "Rolli" markisetelt i stedet for.

Et sådan gør det nemt at tage på ferie trods mange ophold undervejs. Markisen sidder monteret i campingvognens teltskinne, og kan hurtigt rulles ud, når man ønsker skygge ved ankomst til raste- eller overnatningspladsen. Markisen leveres med sider og frontdel, som let monteres, hvis man ønsker læ eller vil omdanne den til et helt lukket telt. I løbet af 20 minutter er et komplet markisetelt sat op.

"Rolli" består af posemarkise, sider, front og gardiner. Det er solidt og tåler derfor mange opsætninger. Taget og siderne samles let med velcrobånd, mens siderne og fronten kan samles med lynlås.

- Vi sælger "Rolli" i ni længder fra 2,25 meter til 6,0 meter, og det har næsten samme dybde som et almindeligt fortelt. Monteringshøjden kan justeres fra 210-255 cm, således at Rolli" passer til næsten samtlige campingvogne på det markedet, fortæller Johannes Elgaard, Tarup Campingcenter i Odense.

Markiseteltet er en billigere løsning end et fortelt. Prisen for et komplet "Rolli" starter ved 8975 kroner inklusive gardiner.

Er et fortelt helt yt?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce