Er dette mon Fyns ældste?

Denne fint istandsatte italiensk fremstillede campingvogn er fra 1965. Er det Fyns ældste indregistrerede?

Er dette mon Fyns ældste?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er du ejer af en campingvogn indregistreret for over 40 år siden, vil vi gerne høre fra dig

På redaktionen har vi længe snakket om, hvem der mon har Fyns ældste campingvogn.

Vel at mærke den ældste indregistrerede campingvogn, som fortsat bruges til sit oprindelige formål, nemlig camping. Og ikke som mosgroet hytte for jægere og lystfiskere eller som bopæl for håndværkere hentet ind fra Østeuropa.

For to uger siden optrådte denne italiensk fremstillede Graziella-vogn fra 1965 på Søndersø Træffet arrangeret af Fyns Veteranbilklub. Den er fint renoveret og vedligeholdt af Helmuth Christensen fra Nordfyn, og det er en god vogn til to, som ikke stiller de store krav til moderne komfort som bad, varme i gulvet og lignende. På en campingplads er der jo altid fine badeforhold. Alligevel er der gode køkkenfaciliteter inde i vognen, så man kan sagtens overleve.

Og så har den lille vogn den fordel, at den i disse benzindyre tider ikke kræver en stor benzinslugende bil til at trække sig. Og den fylder ikke alverden i indkørslen, sådan som nutidens store campingvogne gør.

Graziellaen stammer fra en tid, hvor campingvogne ikke kun blev produceret i Tyskland. Danmark havde såmænd også sin egen produktion i Kolding.

Egentlig tror vi ikke på, at denne fine lille campingvogn er den ældste her på øen.

Men hvor findes den så?

Mail venligst til lros@fyens.dk med oplysninger om alder og historie på campingvognen, gerne med et vedhæftet foto og så et telefonnummer, så vi kan kontakte jer.

Er dette mon Fyns ældste?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce