Elite Camp vil være bedst

Kvaliteten er i top i Bøsøre Strand Feriepark

Elite Camp vil være bedst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De 18 pladser i sammenslutningen hæver overliggeren endnu et par tommer.

18 danske campingpladser, heraf de fire på Fyn og Langeland, er med i sammenslutningen Elite Camp.

Formålet med samarbejdet er, at pladserne, der i internationalt regi har mellem tre og fem stjerner, skal have et ekstremt højt serviceniveau, og nu ønsker man at hæve overliggeren endnu nogle tommer.

- Uanset pladsernes forskellighed kan gæsterne være sikre på, at der bliver taget hånd om tingene, når de kører ind på en Elite Campplads.

- Selvfølgelig kan vi begå fejl, men dem retter vi, og bagefter bruger vi det hele konstruktivt til at sikre os, at det ikke gentager sig, siger Peder Mortensen, som sammen med hustruen, Yvonne, driver Bøsøre Strand Feriepark, der også ejer Hasmark Strand Camping.

Bøsøre Strand Feriepark er et femstjernet paradis, og pladsen er en af de syv danske, der også har international anerkendelse som Superplatz.

Elite Camp har netop indgået en omfattende tryghedsaftale med Falck. På alle pladser er der installeret hjertestartere, og personalet er uddannet til at anvende det.

Elite Camp kræver ikke, at pladserne bygger nyt op til hver sæson. Men man er enig om, at der hele tiden foretages forbedringer, og at alle faciliteter fremstår som nye, rengjorte og indbydende.

En intern patrulje er i sæsonen rundt for at besigtige de enkelte pladser, og der bliver omgående gjort opmærksom på, hvis der er ting, der skal rettes.

Ud over Bøsøre Strand Feriepark og Hasmark Strand Camping er de to øvrige fyn

ske og langelandske pladser i Elite Camp henholdsvis Vejlby Fed Camping og Camping & Feriecenter Ristinge.

Elite Camp vil være bedst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce