Elektrisk VW Up kommer til landet i november

Den er velkørende og særdeles kvik, VW e-Up.
Foto: VW

Elektrisk VW Up kommer til landet i november

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den eldrevne e-Up kommer til november, hvor VW har allieret sig med Clever, som tilbyder ladestandere.

Så er prisen på den nye elektriske VW e-Up officiel. Den lander på 186.000 kroner plus levering for modellen, der har 82 hk, en topfart på 130 km/t og en teoretisk rækkevidde på 150 km.

Det gør e-Up noget dyrere end den større konkurrent fra Renault, nemlig Zoe, hvor prisen begynder ved 161.400 kroner i den billigste version. Her skal man dog leje batteriet ved siden af, så i virkeligheden koster de næsten det samme.

Lokkemaden fra VW er et samarbejde med Clever, som har et net på 130 ladestandere, hvor en opladning tager otte timer på en almindelig stander, mens man på 30 nye hurtigladestationer kan få 80 procent på batterierne på en halv time.

De kunder, som køber et Clever-abonnement på en ladeboks hjem til garagen, får en rabat, som importøren har beregnet et eksempel på. En fuld opladning fra Clever koster fra 23 kroner, da kunder får en krone tilbage pr. kWh.

Det betyder, at man skulle kunne tilbagelægge 100 km i en e-Up for 20 kroner. Til sammenligning kører Up med benzinmotoren i gennemsnit 22,2 km/l, og med en pris på 13 kroner/l koster 100 km i en benzindrevet Up 60 kroner.

Service er også billigere i en elbil, men prisen er højere, og afskrivningen er uvis.

Importøren giver dog otte års eller 160.000 km garanti på batteriet. Den elektriske Up søsættes i slutningen af november hos seks VW-forhandlere.

Elektrisk VW Up kommer til landet i november

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce