Drømmen om en Saab fås til spotpris

Hvis man er til udstyr og store motorer kan der gøres en god handel på Saab 9-5. En ny model søsættes dog om få måneder. 2009 Saab 9-5 Griffin Edition. X09SB_N5007 (United States)
Foto: GM/Wieck

Drømmen om en Saab fås til spotpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marked: Der er mulighed for at gøre en god handel, hvis man er til svensk egenart.

Har du altid gået og drømt om svensk luksus med egenart og kræs som lædersæder, xenonlys og trimmede Aero-motorer på for eksempel 250 hk, så er der gode muligheder nu.

Priserne på brugt Saab er nemlig helt i bund. Således kan du få en årgang 2007 Saab 9-5 2,0 t Linear Sportcombi Hirsch med 210 hk og 93.000 km på tælleren til 249.900 kroner. Eller en årgang 2006 Saab 9-3 1,8t Expression Hirsch 4d med 192 hk og 115.000 km på tælleren til 169.900 kroner.

Det viser en gennemgang, som Bilbasen.dk har lavet for os.

Prisniveauet er det samme, som da KørGodt skrev om det i december, da Saab’s fremtid var uafklaret, og en lukning stod for døren. Således er biler som en 9-5 Aero med store motor og udstyr faldet med 60.000 kroner på et år, mens en 9-3 med dieselmotor er røget 30.000 kroner ned.

Et oplagt konkurrent-mærke som Volvo er også faldet væsentligt i pris. Men ikke så meget som Saab. Saab-niveauet er således ikke påvirket af meldingen om, at Spyker nu vil føre det hæderkronede mærke videre, hverken op eller ned.

Det er godt for dem, der vil købe brugt, mens folk, der har købt Saab inden for de seneste par år, ikke helt kan sige det samme, hvis de sælger i dag.

- Hvis det var et firma som Mercedes, der have købt Saab, kunne det have påvirket priserne. Folk har ikke helt samme fornemmelse for Spyker, siger Kenneth Andersen, der er direktør for Bilbasen.dk.

Han konstaterer, at det især er biler fra de helt små klasser og op til mpv-klassen som VW Touran, der er rift om i øjeblikket. Mens biler, der er dyre eller har kant, oplever et fald i prisen.

Drømmen om en Saab fås til spotpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce