Dristigt design hos Nissan

Det er ikke en bil, for hvem som helst. Den nye Nissan Juke er så opsigtsvækkende, at man skal have en vis portion selvtillid for at sætte sig bag rattet.

Dristigt design hos Nissan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nissan Juke er lavet til storbyens unge, der vil have en anderledes bilmodel

Gad vide om Nissans designere drikker sake i arbejdstiden? Den nye Nissan Juke ligner i hvert fald noget, der er tegnet en fredag eftermiddag, hvor de kreative er i tophumør, inden weekenden begynder.

Nissan Juke er angiveligt konstrueret til dem, der finder en almindelig Ford Fiesta eller VW Polo for kedelig og med ekstra frihøjde, brede dæk og bastant fremtræden gør sig til i storbyens pulserende liv.

Den sportslige stil fortsætter i interiøret, hvor føreren er pakket ind og omkranset af instrumentbordet, der er domineret af en lakeret midterkonsol og transmissionstunnel, der minder om tanken på en motorcykel.

Juke er altid femdørs, men tro ikke, at du kan have en barnevogn med uden at skille den kraftigt ad. Bagagerummet er nemlig mindre end i Polo og endnu spædere, hvis man vælger udgaven med firhjulstræk

Nissan Juke kommer som basismodel med en 1,6-liters og 117 hk, 1,5-liters dieselmotor med 110 hk og en 1,6-liters turbo med 190 hk.

Juke dukker op i Danmark sidst på året.  

Dristigt design hos Nissan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce