Dodge slår bilklasser sammen

Dodge Journey ligner den hidtil mest vellykkede model fra det amerikanske bilmærke.  

Dodge slår bilklasser sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Dodge Journey byder på det bedste fra både firhjulstrækkere, mpv og personbil. Priserne begynder ved godt 350.000 kroner

Dodge har hidtil været repræsenteret på markedet for firhjulstrækkere med den eksplosive Nitro, der virkelig kan skille vandene, når det gælder design. Men nu lancerer amerikanerne en ny firhjulstrækker, der ikke forskrækker nogen og måske kan øge det ringe salg af de øvrige Dodge-modeller.

Bilen, som er døbt Journey, er bygget på samme undervogn som Avenger, der er en bil i firmaklassen.

Ifølge Dodge kombinerer Journey en række forskellige egenskaber fra både mpv'eren, store firhjulstrækkere og klassiske personbiler. Men i første omgang er det sandsynligt at den vil konkurrere med en bil som Ford S-Max.

To ekstrasæder

Bilen vil være tilgængelig med fem sæder plus to ekstrasæder - en detalje, der kan udvide den potentielle kundegruppe gevaldigt. Motorprogrammet kender vi fra de øvrige Dodge -biler, som kan købes herhjemme. Det vil sige den 140 hestes dieselmotor, som Dodge køber fra VW foruden en 2,4 benzinmotor med 173 hk og en V6-motor på 2,7 liter.

Priserne begynder ved 350.000 kroner for 2,4 benzinmotoren og fem sæder. Vil du have sæder og en ekstra sæderække agterude, skal du regne med mindst 400.000 kroner.

Dodge Journey bliver præsenteret herhjemme til juni.

Dodge slår bilklasser sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce