Direkte linje til Bayern

Hvor skal man ende, og hvor skal man begynde? Ved hjælp af direkte computerhjælp fra Bayern kan mekanikerne teste og fejlfinde meget hurtigere.
Foto: BMW

Direkte linje til Bayern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Outzen Bilcenter i Ringe er nu autoriseret BMW- servicecenter som det tredje værksted på Fyn

For et bilmærke er det ikke nok at sælge mange biler - for et eksklusivt bilmærke som BMW er servicen over for kunderne en afgørende succesfaktor.

På Fyn findes én autoriseret BMW-forhandler, nemlig Kaas i Odense, men hos Outzen i Ringe har BMW de seneste 25 år været det foretrukne bilmærke både i salg af nyere brugte biler og ved service.

Og for et par år siden besluttede virksomheden at satse hårdt på at servicere BMW-kunder.

-Vi besluttede at tage det store skridt ved at blive autoriseret værksted, siger indehaver Bent Outzen.

- Og det er et stort skridt, som kræver meget teknisk udstyr og meget efteruddannelse af mekanikerne. Vi besluttede, at vi gerne vil servicere fremtidens biler og ikke kun biler fem år frem i tiden.
Foto: BMW

Ingen olie på fingrene

Det er ikke gratis, for det er avanceret teknisk udstyr, der skal bruges, når en BMW skal repareres. Ikke så meget skruenøgler og olie på fingrene, men ved motorproblemer sættes følere ind på motoren, som så tilsluttes en IT-server, som er online med BMW-fabrikkens centrale server i München, og så finder elektronikken ud af, hvad der er galt og hvilke dele, der eventuelt skal skiftes. Den øvelse kan ske trådløst via en pc på værkstedet.

-Vi bruger så en tom elektronisk boks uden indhold, og så læser vi elektronisk informationerne fra bilen over i den, siger Bent Outzen.

Det er den øvelse, at Ringe-BMW-værkstedet med seks mekanikere nu er gearet til at klare.

Outzen Bilcenter må ikke sælge fabriksny BMW'er, men sælger dels brugte BMW'er fra danske BMW-forhandlere, dels importerede BMW'er fra Tyskland, hvor man ofte kan få fat i biler, der har mere ekstraudstyr end i de biler, som normalt sælges i Danmark.

95 pct. af reparationerne i Ringe sker på BMW-biler, men også Audi'er og VW Passater ses ofte på værkstedet.

- Vi ser, at det at købe og køre i en BMW er en livsstil, fordi mange BMW-købere kommer tit igen, og vi har kunder, der har kørt BMW igennem 25 år, fordi de har fundet ud af, at det skal være en fornøjelse at køre bil, siger Bent Outzen

Direkte linje til Bayern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce