Den største guide er på gaden


Den største guide er på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DK-CAMPs katalog for 2010 er på gaden, og igen i år er det en bog, der bør ligge hos enhver campist

Igen i år skiller DK-CAMPs store katalog sig ud på to afgørende punkter.

For det første er det gratis, og for det andet er der tale om Danmarks største guide, hvor langt de fleste af landets campingpladser er repræsenteret.

Kataloget er på små 300 sider og er forsynet med et danmarkskort, hvor alle 325 medlemspladser er indtegnet.

Kataloget beskriver vidt forskellige typer af campingpladser beskrevet - fra ét-til fem-stjernede.

Flere af campingpladserne er også medlem af en eller flere af DK-CAMPs tre undergrupper, Elite Camp, City Camp og Små Pladser, så der er noget for enhver smag.

Guiden er desuden inddelt i landsdele, og hvert afsnit indledes med en oversigt over populære turistattraktioner og aktivitetsmuligheder, så man kan opleve de spændende ting i området.

I indekset er der som noget nyt listet sammenligningspriser, så campisterne kan få et fingerpeg om, hvilket pris-leje, den enkelte campingplads har.

På pladsernes hjemmesider kan man så finde de eksakte priser og gode tilbud. Derudover finder man mange andre praktiske oplysninger i indekset såsom åbningstider, telefonnumre og adresser.

De største succeser fra tidligere er selvfølgelig med igen, og også i år er der mulighed for at købe gavekort. Ordningen bliver mere og mere populær for hvert år, og gavekortet kan bruges til eksempelvis overnatning, indkøb i butikken eller leje af kano på DK-CAMPs campingpladser.

Campus, der er DK-CAMPs maskot, kommer ligeledes i år på besøg på forskellige pladser. Til glæde for børnene er maskotten med til snobrødsbagning, gåture, konkurrencer, lege og meget andet.

DK-CAMP fortsætter sit samarbejde med Hjerteforeningen, og i løbet af sæsonen vil der komme flere arrangementer, blandt andet på Campusdagen 1. maj 2010.

Guiden uddeles på alle DK-CAMPs pladser, og den udleveres desuden på turistbureauer samt hos caravanforhandlere.

Den største guide er på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce