De fleste kører til Italien

Italien er det mest populære kør-selv-land for dansker.

De fleste kører til Italien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rigtig mange danskere vil tage bilen, når de om få måneder skal på sommerferie i Europa. Kør-selv ferien er efterspurgt i alle aldersgrupper, men er især populær hos børnefamilierne.

- Børnefamilier vælger kør-selv formen, fordi den er fleksibel og kan gøres lidt billigere end mange andre rejseformer. Nogle vælger at bryde turen op med overnatninger undervejs, nogle tager autotog, mens de sidste vælger at køre til destinationen i et stræk, siger FDM travels produkt- og indkøbschef Jesper Ewald

Selv om vejret på nuværende tidspunkt er flot i Danmark, har sidste års regnvåde sommer lokket rigtig mange til udlandet i år. Og rigtig mange vælger den traditionelle kør-selv ferieform.

- Vores salg af kør-selv rejser er allerede på nuværende tidspunkt fordoblet. Italien er stadig det mest populære land at køre til, men Frankrig har solgt langt bedre end sidste år og puster Italien i nakken som danskernes kør-selv favorit, siger Jesper Ewald.

Spanien er stadig populært hos kør-selv folket, men på grund af den lidt længere distance, vælges Spanien primært til længere ferier. Lige efter Spanien ligger Kroatien, som har haft stor fremgang de seneste år, mens Østrig må tage til takke med en femteplads.

En undersøgelse, som Catinét har foretaget for FDM travel, har tidligere vist, at hver anden dansker planlægger at tage på kør-selv ferie i 2008.

De fem mest populære kør-selv destinationer:

1 Italien (37 %)*

2 Frankrig (34 %)

3 Spanien (12 %)

4 Kroatien (8 %)

5 Østrig (4 %)

De fleste kører til Italien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce