Classic Race: En hyldest til Ronnie Peterson


Classic Race: En hyldest til Ronnie Peterson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er biler for alle aldre, når classic Race Aarhus slår dørene op til to dage med racerløb og masser af klassiske biler. Samtidig er det starten på på to dages fest med sjov og underholdning for hele familien.

Formel 1-bilerne kører i år under overskriften Ronnie Peterson Memorial for at hylde Skandinaviens største Formel 1-legende.

Selv om han to gange kom ind på en andenplads blev Ronnie Peterson aldrig verdensmester i klassen. Alligevel efterlod han med sin lynende hurtige og spektakulære kørsel et stort fodaftryk i Formel 1. Selv efter sin død er han stadig et af Skandinaviens største motorsportsnavne.

To af bilerne i feltet har Ronnie Peterson kørt i, den ene endda til sejr i Italiens Grand Prix i 1976.

Fra de klassiske racere fra tresserne til få sæsoner gamle biler vil der være noget for enhver, og fællesnævneren er kompromisløs kraft og maksimal fart.

I år er Shell V-Power teltet udstyret med specielle Lego-byggeborde og tusindvis af klodser, hjul og klistermærker, hvor både børn og voksne inviteres til at bygge og dekorere LEGO biler.

Tanken er at deltagerne sammen skal skabe Danmarks største udstilling af LEGO biler. For i takt med at bilerne bygges, sørger hylder fra gulv til loft for, at det over 80 m² store telt bliver omdannet til en voksende udstilling af sjove og spændende biler.

Hver bil bliver samtidig fotograferet og uploadet på et digitalt galleri på Flickr.com, så alle kan gå ind og se de mange spændende bidrag og ”like” og dele på facebook. Formel 1-klassen kommer til Danmark fra den 17. til 19. ved Classic Race Aarhus.

Foto: Classic Race Aarhus

Classic Race: En hyldest til Ronnie Peterson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce