Chevrolet sænker priserne

Chevrolet har skåret 25.000 kroner af prisen på sin Aveo.

Chevrolet sænker priserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

chevrolet: Chevrolet sænker prisen på Aveo med 25.000 kroner og kan nu fås fra 105.000 kroner. Chevrolet oplyser i en pressemeddelelse, at bilen dermed er den billigste bil i sin klasse.

Ønsker man følgeskab af en fuld LUX-udstyrspakke med aircondition, radio/CD-afspiller med stik til MP3-afspiller, boardcomputer, eldrevne sideruder foran og fjernbetjent centrallås er prisen 110.000 kroner og stadig klassens billigste ifølge Chevrolet.

- Finanskrisen har flyttet efterspørgslen over på de billigere biler, men danskerne har vænnet sig til høj komfort, og derfor har vi valgt også at tilbyde Aveo med en udstyrspakke. Der er hård konkurrence på markedet for mindre biler, og vores mål er at erobre markedsandele, og derfor går vi ikke på kompromis med komfort og udstyr, selvom bilerne bliver billigere, siger Dorthe Arvin, pressechef i Chevrolet Danmark.

Det er ikke kun i B-klassen, Chevrolet tager têten.

Billigst i C-klassen

Også i C-klassen gør Chevrolet sig bemærket med markante prisreduktioner. I december blev der skåret 22.000 kr. af prisen på Nubira St.car, som nu kan fås til blot 160.000 kroner inklusiv fuld LUX-udstyrspakke med automatisk klimaanlæg, dellæder, læderrat og lædergearknop, tågeforlygter, elruder og ratbetjent radio/CD. Nubira er dermed den billigste St.car i sin klasse, oplyser Chevrolet Danmark.

- Der er skabt nogle nye købsmønstre i bilbranchen, og hos Chevrolet er vi klar med initiativer, som matcher denne udvikling. Vi er i markedet på de danske bilkøberes præmisser og ønsker at tilbyde best value for money i alle bilklasser. Derfor sænker vi priserne, men bevarer komforten, siger Dorthe Arvin.

Chevrolet sænker priserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce