Campisternes formand gennem 25 år

Bjarne Jensens jubilæum markeres på torsdag på DCU-Camping Hesselhus.

Campisternes formand gennem 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsformanden i DCU, Bjarne Jensen, har tegnet organisationen i 25 år - på torsdag markeres jubilæet.

Han er den trettende i rækken, siden Dansk Camping Union blev stiftet tilbage i 1926. Og her render man ikke af pladsen. For i disse dage er det 25 år siden, Bjarne Jensen satte sig i stolen som landsformand for DCU.

Dengang levede organisationen en stille tilværelse - nogle vil mene lidt for stille. Organisationen var bedaget og lidt vissen i kanten. Samtidig kneb det med at få pengene til at række, for økonomien haltede.

Men som landsformand har Bjarne Jensen forvandlet Dansk Camping Union fra en økonomisk skrantende skude til en organisation med vækst. På torsdag 18. april kan han fejre sit 25 års jubilæum.

Som indehaver en vinhandel var det en købmand, der pludselig stod i spidsen for campisternes interesseorganisation.

Campingpladser

Men den nye formand viste hurtigt, at han havde evner, der rakte langt ud over handelstalentet. Han ryddede op i organisationen, og blandt mange andre tiltag lukkede han som det første foreningens rejsebureau.

DCU har nu 87 år på bagen og lever i dag i bedste velgående. I 2004 fik organisationen sit eget hus på Korsdalsvej i Rødovre. I årene efter overtog DCU en campingplads ved Kollund, der hidtil havde været ejet af FDM, og senere en række privatejede DK-pladser - nemlig Albuen ved Nakskov og Vesterhav Camping ved Harboøre.

Den nu 69-årige landsformand bliver fejret med en reception på DCU-Camping Hesselhus, Moselundvej 28 i Funder ved Silkeborg. Det sker torsdag 18. april klokken 11-14.

Campisternes formand gennem 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce