Camping med komfort

I kampagnemodellen 563 er der danmarkspremiere på bla. et stort køleskab, hvor fryserummet kan tages ud, så hele skabet kan benyttes til køl.

Camping med komfort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

camping: Afslapning er kodeordet, når det gælder ferie. Afslapning er for mange også lig med udstrakt komfort. Tysk LMC Caravan har om nogen lagt vægt på komfort i designs og indretninger af deres campingvogne, og nu sætter producenten endnu mere fokus på komforten med lanceringen af fire kampagnemodeller i Danmark.

LMC har hægtet navnet Relax-Edition - eller på dansk: Slap-af-udgave - på de fire modeller fra den lette rejsevogn til den store luksuriøse vogn for de mest krævende. Kampagnemodellerne produceres i et begrænset antal i et helt nyt design både ude og inde. Modellerne er indrettede med meget ekstraudstyr til specialpriser, hvor man sparer mellem 12.000 og 23.000 kroner.

Fælles for alle fire modeller er bl.a, at de leveres med 19" fladskærm og smart designet emhætte. I Ambassador-modellerne er der desuden batteri og batterilader samt ALCO stabilisator med det elektroniske kontrolsystem, ALCO Trailer Control, der måler camping-vognens bevægelser og bremser den automatisk og hurtigt, hvis den kommer i slinger.

Fire nye modeller

Serien består af to Münsterland-modeller og to modeller fra topklasse-serien Ambassador. Münsterland 473 TE er den lette rejsemodel med to enkeltsenge, mens 513 MDK er familiemodellen med seks sovepladser. De har begge fået nyt udvendigt design, større serviceluge, interiør udført i Montreux-pæretræ og teflon-belagte hynder. I soveværelset er der monteret et ekstra stort front-vindue, og sengen har komfortable koldskums-madrasser.

LMC har også indlemmet to medlemmer af den ellers totalt nydesignede Ambassador-serie i Relax-Edition serien. LMC's Ambassador-serie har i år vakt opsigt med brugen af avanceret lysdesign med indirekte lys både over og under skabene. En smart detalje er den blå LED optik i vandstrålen i håndvasken på badeværelset. Ambassador 573 E er den luksuriøse campingvogn med to store brede enkeltsenge og høj-køleskab, mens Ambassador 563 HTD er den ligeså luksuriøse vogn med dobbeltseng og badeværelse i hele bagenden.

Som en slags Danmarks-premiere lancerer LMC et helt nyt toilet i 563-modellen. Det er ergonomisk, rengøringsvenligt og ridsefast udført i keramik. Endnu en premiere er et Dometic køleskab på hele 179 liter i et lækkert, sort design med automatisk energivalg.

Camping med komfort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce