Camping i sidste øjeblik

Hvis man en hurtig beslutning om at tage på campingferie, kan man af sted fra dag til dag, fordi leveringstiden på campingvogne og udstyr er minimal i ferietiden

Camping i sidste øjeblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skulle det fine sommervejr have inspireret kommende sommerferierende danskere til at tænke på camping, så er der lige nu mange billige campingvogne på markedet, som kan leveres fra dag til dag

Hører man til de danskere, som enten ikke har indledt deres sommerferie eller ikke lige véd, hvordan ferien skal forløbe, så har campingforhandlerne mange gode og billige tilbud.

De står nemlig med en del brugte campingvogne og en del usolgte 2008-modeller, som de gerne vil af med. Ligesom telte og teltvogne som Camp-Let.

Så, om man vil den jyske vestkyst eller ned sydpå i Europa, så kan det sagtens nås endnu. Leveringstiden er her i ferie-højsæsonen minimal.

- Campisternes højsæson er i fuld gang, og mange tror, at vi forhandlere kan slappe af efter nogle måneder i foråret, siger formanden for forhandlerorganisationen, Camping Branchen, Peter Outzen.

- Vi skal jo kunne servicere kunderne, når de er på farten rundt i ferielandet, men det betyder, at ventetiden er minimal i forhold til foråret, hvis man tager en hurtig beslutning og vil på campingferie inden for et par dage.

Forhandlerne kan levere, klargøre og indregistrere campingvognene fra dag til dag, og har man en campingvogn i forvejen er der heller ikke lange ventetider på gas- og sikkerhedstjek.

- Man behøver jo ikke investere i en stor dyr campingvogn, og slet ikke hvis man beslutter, at nu skal det være, at vi skal ud at campere.

Også teltferie er blevet populært, og man kan for imellem 2000 og 5000 kroner købe moderne telte med opholdsrum, soveværelse, børneværelse og opbevaringsrum, der er hurtige at sætte op.

- Hvis man køber en brugt og billig campingvogn og finder ud af, at det alligevel ikke var særlig godt med campingferie, så er det alligevel ikke nogen stor investering.
Foto: Colourbox

Camping i sidste øjeblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce