Camping: Isabella forlænger rejsetelt

Front- og gavlpaneler er aftagelige, og sammen med to myggenetsgavle er der et væld af udluftningsmuligheder i Isabellas Magnum Coal 250, der introduceres i 2014-programmet.
Foto: Isabella

Camping: Isabella forlænger rejsetelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magnum har fået en storebror.

Teltproducenten Isabella har lavet en ny version af tourteltet Magnum. Navnet er Magnum Coal 250, og i forhold til den oprindelige model, er der flere ændringer - både i materialevalg og dybde.

Som navnet antyder, har Magnum Coal en dybde på 250 centimeter. Og det giver flere muligheder i forhold til lillebroderen, der har et dybdemål på 230 centimeter. Det forklarer marketingchef Tina Skjødt.

- De 250 centimeter betyder, at teltet har samme dybde som et almindeligt fortelt, og det vil sige, at man også kan montere en udbygning eller en gavlmontage - for eksempel i form af en netside, siger hun.

Muligheden for at montere ekstraudstyr er også til stede i den oprindelige Magnum, men med Magnum Coal er der et bredere valg på palletten.

Her kan der for eksempel udbygges med et Eclipse frontsolsejl, Cosy Corner eller med et anneks, der giver mulighed for ekstra sove- eller opbevaringsplads. Og mens lillebroderen er lavet af Isatex - altså en belagt polyester, så er Coal 250 produceret i åndbart akryl.

- Magnum Coal er et lille let rejsetelt, der er hurtigt at stille op. Samtidig er det et deltelt - det vil sige, at det ikke kører i hele skinnen på campingvognen, siger Tina Skjødt.

Det betyder, at teltet passer til de fleste vogne, fordi det ikke er afhængigt af et A-mål.

Havde teltet kørt i hele skinnen, findes A-målet ved at måle længden fra jorden, gennem skinnen på campingvognen og ned til jorden i den modsatte ende - men med et deltelt handler det kun om vognens højde.

Prisen for teltet kommer til at ligge i størrelsesordenen 11.600 kroner.

Camping: Isabella forlænger rejsetelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce