Bytur udløste 50.000 kroner


Bytur udløste 50.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familien Holst Nielsen var et smut i Odense for at handle lidt. Det resulterede i en ny bil og en præmie på 50.000 kroner

De seneste godt 20 år har Bent Holst Nielsen fra Otterup kørt de danske landeveje tynde i Pegueot-biler. den 68-årige mand, der nu er pensionist, var i sit arbejdsliv altid på farten som handelsrejsende. Han solgte ost. I mange år for det odenseanske firma Fröhlich. Senere og indtil pensioneringen for et firma med domicil i Vejle.

Bent Holst Nielsen har altid kørt i mindre biler, for ”der har jo kun skullet være plads til mor og mig”, som han siger.

- Jeg har i de seneste godt 20 år kun kørt Peugeot. Jeg har haft 306’ere, 206’ere og 307’ere. Netop nu kører jeg i en 207’er fra 2004, som lige har rundet 186.000 km.

Udtalelsen står i nutid, for sådan sagde Bent Holst Nielsen, da vi talte med ham.

Ny bil i mandags

I dag kører han ud fra adressen i Otterup i en splinterny Peugeot 308, som han afhentede hos Bilhuset Ronald Carlsen i Odense S. i mandags.

Han fik overrakt nøglerne til bilen af direktør og indehaver Michael Carlsen, for det var en ganske speciel biloverdragelse.

Bent Holst Nielsen og hustruen var torsdag den 5. maj egentlig ikke indstillet på, at de sidst på dagen skulle en tur til Odense, og de var slet ikke klar over, at ”BilByen Odense” holdt ”Open by night”.

Kigger lige forbi

Ægteparret havde lidt indkøb, der skulle foretages, så kursen blev sat mod den fynske hovedstad.

- Og da vi var i byen, sagde jeg til min hustru, at vi lige så godt kunne kigge forbi bilforretningen, hvor jeg i december havde købt en ny Peugeot 107 til min mor, der er 91 år gammel.

- Vi havde gennem et stykke tid også overvejet at skifte vores egen bil ud med en ny, så vi ville se, hvad man havde at byde på, fortæller Bent Holst Nielsen.

- Vi anede intet om ”Open by Night”-arrangementet, og det var heller ikke noget, vi spekulerede på, da vi besluttede os for at handle og underskrev slutsedlen på køb af en ny 308’er.

Overraskelse

- Jeg blev både overrasket og chokeret, da jeg dagen efter blev ringet op og fik at vide, at vi var de heldige, der havde vundet arrangementets førstepræmie på 50.000 kroner, som ville blive fratrukket bilens købspris.

- Nu kører vi så rundt i en ny bil, og det, vi har sparet, kan vi bruge på at forsøde tilværelsen på andre måder.

- Vi kører ikke så meget herhjemme, da vi kun har lidt familie på Sjælland. I vore ferier flyver vi altid, og vi rejser et par gange om året. Primært til fjernere rejsemål. Vi har været i Thailand en halv snes gange og har efterhånden set hele landet. Vi har også været i Malaysia og Vietnam, og der venter nye oplevelser forude, slutter Bent Holst Nielsen.For direktør Michael Carlsen var det en speciel oplevelse at skulle ringe til Bent Holst Nielsen.

Kunde i mange år

- Han troede vist ikke rigtigt på det i første omgang, men da jeg fastholdt, at han havde vundet, kunne jeg tydeligt fornemme glæden, siger bilmanden fra Ronald Carlsen.

- Bent Holst Nielsen er kommet her i huset i mange år, så han er et kendt ansigt, og jeg kan da også tydeligt huske, da han var her i december for at købe bilen til moderen.

- Nu vil han fortsat komme i huset, og jeg føler mig overbevist om, at det ikke er den sidste vogn, vi har solgt til ham, siger Michael Carlsen.

Bytur udløste 50.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce