Bürstner med en hel ny campingvognserie

Bürstner Averso er en nydesignet serie med omfattende ekstraudstyr til fornuftig pris.

Bürstner med en hel ny campingvognserie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Averso hedder den nye serie fra Bürstner som afløser for den populære Flipper

En totalt nydesignet campingvognserie, der skulle være fem procent billigere end forgængeren uden at gå på kompromis med udstyr og kvalitet.

Det mål satte den tyske campingvognsfabrik Bürstner sig - og nu er resultatet kommet: Bürstner Averso.

En mellemklassevogn med omfattende standardudstyr, friskt design og masser af indretningsmuligheder til en fornuftig pris, siger Steen Rasmussen fra Caravan Ringen, der er importør af Bürstner i Danmark.

De ti modeller i Averso-serien leveres alle med udstyr som stort køleskab, blæservarmeanlæg, fast indbygget vandtank og skylletoilet.

- Designerne har også taget højde for udviklingen på udstyrmarkedet. Campisterne monterer mere og mere tungt ekstraudstyr, ligesom man medbringer mere og mere teknisk udstyr på ferierne. Derfor har man valgt at standardmontere større aks-ler.

Det betyder, at de har en lasteevne på mellem 270 og 400 kilo afhængig af model, fortsætter Steen Rasmussen.

Han peger på to af seriens modeller som Bürstners kommende bestsellere - den rummelige børnemodel Averso 500 TK og egoistvognen Averso 465 TS til priser på henholdsvis 125.680 kroner og 122.480 kroner.

Med seks sovepladser og mulighed for syv fordelt på en fast dobbeltseng, midtersiddegruppen og etagesengene på tværs i bagenden, er 500 TK for den børnerige familie, og derfor er der også mulighed for at montere et 150 liters køleskab.

Bürstner har desuden valgt at montere et nyt Vario-toilet med en drejbar vask og plastlameller, så man får et fint afskærmet bruserum.

Rummelig familievogn

Med 530 indvendige centimeter, 230 centimeter i bredden og en lasteevne på 400 kg er det en særdeles rummelig familievogn med god plads til hele familiens rejsegods.

Averso 465 TS er en rigtig god egoistvogn for to med den franske dobbeltseng i bagenden, en flot rundsiddegruppe i front, et stort funktionelt køkken og masser af komfort. Som noget helt specielt ved denne model har man monteret et autocamper-toilet-rum med indbygget duch-område, som er afskærmet bag plexeglasdøre.

Averso-seriens ti modeller leveres med komplet nydesignede møbler i en kombination af pæretræ eller ahorn med højglanslåger og aluminium.

Den personlige campingvogn

Med elleve forskellige hyndestoffer og en omfattende liste af ekstraudstyr er der alle muligheder or at sammensætte sin helt personlige campingvogn til familiens behov.

Bürstner Averso kan opleves hos Carvan Ringes forhandlere landet over, når der den sidste weekend i oktobere er åbent hus.

Bürstner med en hel ny campingvognserie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce