Bud efter Opel Astra

Øget efterspørgsel på Astra får nu Opel til at planlægge ekstra skiftehold på de to europæiske Astra fabrikker og opstart af Astra produktion på fabrikken i Rüsselsheim.

Bud efter Opel Astra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

opel: Øget efterspørgsel på Astra får nu Opel til at planlægge otte ekstra skiftehold på fabrikkerne i Gliwice i Polen og Ellesmere Port i England i maj, juni og juli. Samtidig gøres fabrikken i Rüsselsheim i Tyskland klar til også at producere Astra, oplyser den danske Opel-importør i en pressemeddelelse.

Hidtil har Opel kun produceret Insignia i Rüsselsheim, men nu er fabrikken ved at installere maskiner og produktionsstyring, så Astra kan produceres side om side med Insignia.

Halvt år med stigning

April var sjette måned i træk, hvor Opel oplevede en stigende markedsandel i Europa sammenlignet med den tilsvarende måned året før. Den europæiske markedsandel steg i april 2011 til 6 pct. fra 5,8 procent i 2010. I årets første fire måneder solgte Opel 32.000 flere biler sammenlignet med året før og nåede i alt 420.000 biler. Også i Danmark går Astra salget markant frem. I årets første fire måneder er salget øget fra 523 biler i 2010 til 875 biler i 2011. En fremgang på 40 procent. Meriva og Astra Sports Tourer er begge nummer ét i deres segmenter i Europa.

Bud efter Opel Astra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce